www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Sigøjnerschnitzel
Antal personer: 4

Sigøjnerschnitzel

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 11-12-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde:
1. Schnitzlerne vendes i æg, rasp, salt og peber og steges i smør/olie.

2. Holdes varme i en 200 gr. varm ovn.

Sovs:
1. Løg, peber, champignoner og paprika vendes på panden.

2. Tomatpure', bouillonterning og fløde hældes i (evt. vand).

3. Sovsen hældes over schnitzlerne inden serveringen.


Tilbehør: Løse ris eller stegte kartofler.

Hans Andersen 2007


Ingredienser:
  • 4 skinkeschnitzler
  • æg
  • rasp
  • salt & peber
  • 3 tsk. sød paprika
  • 3 store løg i tern
  • 2 røde peber i tern
  • 500 gr. champignoner i skiver
  • 1 stk. grøntsags bouillonterning
  • ¼ dl. fløde
  • ca. 1 lille ds. tomatpure (eller efter smag)
  • smør/olie