Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
1. Schnitzlerne vendes i æg, rasp, salt og peber og steges i smør/olie.
2. Holdes varme i en 200 gr. varm ovn.
Sovs:
1. Løg, peber, champignoner og paprika vendes på panden.
2. Tomatpure', bouillonterning og fløde hældes i (evt. vand).
3. Sovsen hældes over schnitzlerne inden serveringen.
Tilbehør: Løse ris eller stegte kartofler.
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
4 skinkeschnitzler
-
æg
-
rasp
-
salt & peber
-
3 tsk. sød paprika
-
3 store løg i tern
-
2 røde peber i tern
-
500 gr. champignoner i skiver
-
1 stk. grøntsags bouillonterning
-
¼ dl. fløde
-
ca. 1 lille ds. tomatpure (eller efter smag)
-
smør/olie
|