Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
1. Champignonerne skæres i skiver og gulerødderne i tynde stave.
2. Sej fileterne skæres i passende store stykker der dryppes med
citronsaft.
3. Fileterne lægges lagvis i et smurt ovnfast fad - på skift med grøntsagerne - den kippede persille drysses over.
4. Retten overhældes med æggeblommerne, der er pisket med salt, peber og piskefløde.
5. Retten strøs med rasp blandet med revet ost - og smørklatter fordeles
henover.
6. Bages i en forvarmet ovn ved 220 gr. i ca. 1/2 time.
Tilbehør: Pillede aspargeskartofler samt flutes.
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
6-800 gr. sej fileter
-
saft af en 1/2 citron
-
250 gr. frosne ærter
-
250 gr. friske champignoner
-
3 stk. gulerødder
-
1 ds. asparges
-
salt & peber
-
1/2 bdt. persille
-
3 æggeblommer
-
¼ L. piskefløde
-
3 spsk. rasp
-
3 spsk. revet ost (emmentaler el. danbo)
|