www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Svensk Torskefad
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 70 min.
Oprettet: 11-12-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde:
1. Champignonerne skæres i skiver og gulerødderne i tynde stave.

2. Sej fileterne skæres i passende store stykker der dryppes med
citronsaft.

3. Fileterne lægges lagvis i et smurt ovnfast fad - på skift med grøntsagerne - den kippede persille drysses over.

4. Retten overhældes med æggeblommerne, der er pisket med salt, peber og piskefløde.

5. Retten strøs med rasp blandet med revet ost - og smørklatter fordeles
henover.

6. Bages i en forvarmet ovn ved 220 gr. i ca. 1/2 time.

Tilbehør: Pillede aspargeskartofler samt flutes.
Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 6-800 gr. sej fileter
  • saft af en 1/2 citron
  • 250 gr. frosne ærter
  • 250 gr. friske champignoner
  • 3 stk. gulerødder
  • 1 ds. asparges
  • salt & peber
  • 1/2 bdt. persille
  • 3 æggeblommer
  • ¼ L. piskefløde
  • 3 spsk. rasp
  • 3 spsk. revet ost (emmentaler el. danbo)