Fremgangsmåde:
Denne ret lyder måske meget mystisk, men alle er helt vilde med den!
Retten er oprindelig en grill-opskrift, men kan også sagtens laves i ovnen.
Hvis du laver retten på grill, skal du starte med at brune kalkunbrystet i 5 min på hver side.
Ved brug af kyllingefileter skal der ikke brunes.
Barbeque-saucen røres sammen af cola, ketchup, frisk reven ingefær, tabasco, salt og peber.
Hæld saucen i en folie-bakke og læg kødet ned i den.
Drys med masser af sesamfrø.
Steges på grill ca en time eller i ovn ca en time ved 200 grader). Det er meningen at saucen koger så meget ind, at den bliver tyk og BBQ-agtig.
Serveres med en grøn salat og flutes.
Kalkunbrystet skæres i skiver/kyllingefileterne serveres som de er - kom lidt BBQ sauce ved hvert stykke.
- Og hør om gæsterne kan gætte hvad den hemmelige ingrediens er!
|
Ingredienser:
-
1 kalkunbryst/6 stk kyllingefilet/1 fersk kylling i 6 stk
-
Sesamfrø
-
-
Barbeque-sauce:
-
½ l Cola
-
½ l ketchup
-
2 spsk friskrevet ingefær
-
1-2 tsk tabasco
-
Salt
-
Peber
-
-
|