Fremgangsmåde:
Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon.
Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter.
Tilsæt bønnespirer. Lad butterdejsspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur. Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanterne går lidt ind over hinanden.
Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen.
Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir, med dejens sammenføjning nedad. Pensl med æg og bag rullen ca. 35 min ved 220 grader.
Serveres med Chilliolie, soyasauce og grøn salat.
Frederik 2008 SFO
|
Ingredienser:
-
300 g. Hakket Oksekød
-
2 Løg hakkede
-
1 Porre i ringe
-
250 g. Champignons i skiver
-
Olie til stegning
-
150 g. Friske bønnespire
-
200 g. Revet ost
-
1 pk. Frosne butterdejsplader
-
Salt
-
Peber
-
Kinesisk soya
-
1 Æg
|