Fremgangsmåde:
1. Kartoflerne skrælles, og enderne skæres af.
2. Seleri og pastinak koges til mos sammen med kartoffelenderne.
3. Smag til med salt, peber og hvidløg.
4. Midterstykkerne af kartoflerne skæres i papirtynde skiver.
5. De lægges taglagt i 8 små cirkler - krydr med salt og peber - og læg et lag mos på - derefter et lag skiver, igen mos og til sidst kartofler taglagt igen.
6. Husk at krydr for hvert lag og pensl det øverste lag med olie.
7. Bag kartoffelmedaljerne midt i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 40 min.
8. Drys de varme kartoffelmedaljer med parmesan.
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
1/4 Knoldselleri i grove stykker ca. 275 g.
-
1 kg. Store bagekartofler
-
1/4 Pastinak i grove stykker ca. 100 g.
-
1/2 tsk. groft Salt
-
peber
-
2 Hakkede fed hvidløg
-
1 tsk. Olivenolie
-
25 g. Friskrevet parmasan
|