www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kartoffelmedaljer
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 09-03-2008
 
 
Fremgangsmåde:

1. Kartoflerne skrælles, og enderne skæres af.
2. Seleri og pastinak koges til mos sammen med kartoffelenderne.
3. Smag til med salt, peber og hvidløg.
4. Midterstykkerne af kartoflerne skæres i papirtynde skiver.
5. De lægges taglagt i 8 små cirkler - krydr med salt og peber - og læg et lag mos på - derefter et lag skiver, igen mos og til sidst kartofler taglagt igen.
6. Husk at krydr for hvert lag og pensl det øverste lag med olie.
7. Bag kartoffelmedaljerne midt i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 40 min.
8. Drys de varme kartoffelmedaljer med parmesan.

Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 1/4 Knoldselleri i grove stykker ca. 275 g.
  • 1 kg. Store bagekartofler
  • 1/4 Pastinak i grove stykker ca. 100 g.
  • 1/2 tsk. groft Salt
  • peber
  • 2 Hakkede fed hvidløg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 25 g. Friskrevet parmasan