www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Indbagt mørbrad 4
Antal personer: 3

Indbagt mørbrad 4

Tilberedningstid: min.
Oprettet: 28-03-2008
 
 
Fremgangsmåde:

1. Mørbraden afpudses, brunes helt i fedtstoffet, drysses med salt og peber og afkøles.

2. Det hakkede kød røres med mælk, salt, peber, løg og fløde.

3. Butterdejen tøes op, lægges i to lag, pensles med lidt koldt vand mellem sammenføjningerne og udrulles til en ret tynd firkantet plade.

4. Farsen fordeles på 3/4 af butterdejen og de hakkede champignoner lægges over og trykkes ned i farsen.

5. Farsen og butterdejen foldes sammen om mørbraden og lukkes godt for begge ender.

6. Dejen pensles med æg og den prikkes hist og her med en gaffel.

7. Sæt den i ovnen ved 200 grader i 45 min.

Tilbehør: Bønner, kartoffelbåde og bearnaise sovs.

Hans Andersen 2007
Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 1 Mørbrad
  • 3-4 plader dybforssen butterdej
  • 30 g Margarine
  • 250 g hakket kalve og flæskekød
  • 200 g champignon
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • 1 tsk revet løg
  • lidt fløde