Fremgangsmåde:
1. Mørbraden afpudses, brunes helt i fedtstoffet, drysses med salt og peber og afkøles.
2. Det hakkede kød røres med mælk, salt, peber, løg og fløde.
3. Butterdejen tøes op, lægges i to lag, pensles med lidt koldt vand mellem sammenføjningerne og udrulles til en ret tynd firkantet plade.
4. Farsen fordeles på 3/4 af butterdejen og de hakkede champignoner lægges over og trykkes ned i farsen.
5. Farsen og butterdejen foldes sammen om mørbraden og lukkes godt for begge ender.
6. Dejen pensles med æg og den prikkes hist og her med en gaffel.
7. Sæt den i ovnen ved 200 grader i 45 min.
Tilbehør: Bønner, kartoffelbåde og bearnaise sovs.
Hans Andersen 2007
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
1 Mørbrad
-
3-4 plader dybforssen butterdej
-
30 g Margarine
-
250 g hakket kalve og flæskekød
-
200 g champignon
-
1 æg
-
Salt og peber
-
1 tsk revet løg
-
lidt fløde
|