www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Spanske Svinekoteletter
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 10-03-2009
 
 
Fremgangsmåde:

1. Olien hældes i en pande - varmes godt op - og karryen tilsættes.
2. Koteletterne steges i karryen i ca. 1 min. på hver side.
3. Læg koteletterne i et ildfast fad, og drys på begge sider med salt og peber.
4. Løg, hvidløg og peberfrugter snittes.
5. Squashen skæres i skiver eller halvmåner og alle grønsagerne brunes på panden inden de hældes ovenpå kødet.
6. Drys paprika over grønsagerne - og hæld vand ved koteletterne så det lige dækker.
7. Fadet sættes i en 175 grader forvarmet ovn (varmluft) i ca. 35-40 min.

Tilbehør:
Ris og flutes

Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 3 Svinekoteletter
  • 2 Peberfrugter (ikke grønne)
  • 1/2 Squash
  • 1 Mellemstort løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 tsk. Karry
  • 1 tsk. Paprika
  • Olie
  • Salt og peber
  • Vand
  • 4 dl. Ris (før kogning)
  • Flutes