Fremgangsmåde:
1. Olien hældes i en pande - varmes godt op - og karryen tilsættes.
2. Koteletterne steges i karryen i ca. 1 min. på hver side.
3. Læg koteletterne i et ildfast fad, og drys på begge sider med salt og peber.
4. Løg, hvidløg og peberfrugter snittes.
5. Squashen skæres i skiver eller halvmåner og alle grønsagerne brunes på panden inden de hældes ovenpå kødet.
6. Drys paprika over grønsagerne - og hæld vand ved koteletterne så det lige dækker.
7. Fadet sættes i en 175 grader forvarmet ovn (varmluft) i ca. 35-40 min.
Tilbehør:
Ris og flutes
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
3 Svinekoteletter
-
2 Peberfrugter (ikke grønne)
-
1/2 Squash
-
1 Mellemstort løg
-
2 fed Hvidløg
-
2 tsk. Karry
-
1 tsk. Paprika
-
Olie
-
Salt og peber
-
Vand
-
4 dl. Ris (før kogning)
-
Flutes
|