www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Tomatsovs til pizza og pasta
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 90 min.
Oprettet: 19-06-2009
 
 
Fremgangsmåde:

Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olivenolie.
Dåsetomaterne blendes og hældes ved.
Tilsæt salt og peber, masser af timian og basilikum samt lidt oregano. Smag til med lidt stærk chilli. Chilli smagen må gerne være lidt stærk men absolut ikke dominerende.
Lad sovsen småsimre i en times tid ved lavt blus. Det giver en god konsistens på sovsen.
Sovsen kan serveres til pasta med reven parmesanost til.
Man kan også bruge sovsen som bundlag på en pizza. Der er ca. til 2 store pizza'er.
Sovsen er fryseegnet.

Ingredienser:
  • 3 store Løg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 dåser Flåede tomater
  • Salt
  • Peber
  • Timian
  • Oregano
  • Bassilikum
  • Chilli (stærk)