Fremgangsmåde:
Pandekagerne:
Rør alle ingredienserne sammen til en jævning.
Af jævningen bages tynde pandekager som lægges udstrakte på bagepapir.
Skær et passende stykke is (ca. 3 x 3 cm) og pak isen ind i pandekagen.
Pandekagerne lægges i et ildfast fad som pakkes ind og lægges i fryseren.
Mandeltosca:
Rør alle ingredienserne sammen i en gryde og kog op.
Massen hældes over pandekagerne og det ildfaste fad sættes i ovnen i 5-6 min. ved 240 grader.
Smager fantastisk
|
Ingredienser:
-
Pandekagerne:
-
35 g. Smeltet smør
-
75 g. Mel
-
2,5 dl. Mælk evt. lidt fløde.
-
2 Æg
-
1 dl. Koldt vand
-
Lidt salt og sukker
-
-
1 l. Vanilleis
-
-
Mandeltosca:
-
50 g. Smør
-
50 g. Sukker
-
1 spsk. Mel
-
1 spsk. Mælk
-
50 g. Hakkede mandler eller
-
1 ps. Mandelspåner (ca. 40g.)
|