www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Pandekager m/is og Mandeltosca
Antal personer: 4

Pandekager m/is og Mandeltosca

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 06-10-2009
 
 
Fremgangsmåde:

Pandekagerne:
Rør alle ingredienserne sammen til en jævning.

Af jævningen bages tynde pandekager som lægges udstrakte på bagepapir.

Skær et passende stykke is (ca. 3 x 3 cm) og pak isen ind i pandekagen.

Pandekagerne lægges i et ildfast fad som pakkes ind og lægges i fryseren.

Mandeltosca:
Rør alle ingredienserne sammen i en gryde og kog op.

Massen hældes over pandekagerne og det ildfaste fad sættes i ovnen i 5-6 min. ved 240 grader.

Smager fantastisk

Ingredienser:
  • Pandekagerne:
  • 35 g. Smeltet smør
  • 75 g. Mel
  • 2,5 dl. Mælk evt. lidt fløde.
  • 2 Æg
  • 1 dl. Koldt vand
  • Lidt salt og sukker
  • 1 l. Vanilleis
  • Mandeltosca:
  • 50 g. Smør
  • 50 g. Sukker
  • 1 spsk. Mel
  • 1 spsk. Mælk
  • 50 g. Hakkede mandler eller
  • 1 ps. Mandelspåner (ca. 40g.)