www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Italienske Hakkebøffer m. bagte rodfrugter
Antal personer: 3

Italienske Hakkebøffer m. bagte rodfrugter

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 06-10-2009
 
 
Fremgangsmåde:

Ovnbagte rodfrugter:
1. Skræl kartofler, pastinakker og gulerødder og skær dem i grove tern.

2. Læg ternene i et ovnfast fad, vend dem med olie og krydr med salt og peber.

3. Bag rodfrugterne i en 200 gr. varm ovn i ca. 35-40 min. til de er møre.

Italienske hakkebøffer:
1. Rør det hakkede oksekød med pesto og ca. 2 spsk. hakkede basilikumblade.

2. Form kødet til 6 bøffer, 3 store og 3 lidt mindre.

3. Steg bøfferne på panden ca. 5 min. på hver side, og krydr med salt og peber. Sæt den evt. i ovnen for at holde dem varme.

Servering:
Anrettes som på billedet.

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • Italienske hakkebøffer:
  • 600 g. Hakket oksekød
  • 2 spsk. Grøn pesto
  • 1 bnt. Frisk basilikum
  • Salt og friskkværnet peber
  • Ovnbagte rodfrugter:
  • 250 g. Små kartofler
  • 250 g. Pastinakker
  • 250 g. Gulerødder
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber