Fremgangsmåde:
Ovnbagte rodfrugter:
1. Skræl kartofler, pastinakker og gulerødder og skær dem i grove tern.
2. Læg ternene i et ovnfast fad, vend dem med olie og krydr med salt og peber.
3. Bag rodfrugterne i en 200 gr. varm ovn i ca. 35-40 min. til de er møre.
Italienske hakkebøffer:
1. Rør det hakkede oksekød med pesto og ca. 2 spsk. hakkede basilikumblade.
2. Form kødet til 6 bøffer, 3 store og 3 lidt mindre.
3. Steg bøfferne på panden ca. 5 min. på hver side, og krydr med salt og peber. Sæt den evt. i ovnen for at holde dem varme.
Servering:
Anrettes som på billedet.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
Italienske hakkebøffer:
-
600 g. Hakket oksekød
-
2 spsk. Grøn pesto
-
1 bnt. Frisk basilikum
-
Salt og friskkværnet peber
-
-
Ovnbagte rodfrugter:
-
250 g. Små kartofler
-
250 g. Pastinakker
-
250 g. Gulerødder
-
2 spsk. Olivenolie
-
Salt og friskkværnet peber
|