www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Italiensk Mørbrad
Antal personer: 3

Italiensk Mørbrad

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 23-10-2009
 
 
Fremgangsmåde:

1. Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer.
2. Krydres med salt og peber og steges let på panden.
3. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges en skive røget skinke og en skive ost.

Sauce:
1. Løgene hakkes og brunes på panden - karry og lidt mel drysses over.
2. 1 ds. Tomatpuré tilsættes sammen med 5 dl. fløde - det hele røres sammen og hældes over mørbraden.
3. Stilles i en 225 gr. forvarmet ovn i ca. 1/2 time.

Tilbehør:
Ris, flütes og salat.

Billedet viser en dobbeltportion

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • 1 Svinemørbrad
  • Salt og peber
  • 1/2 dl. Sennep
  • 100 g. Røget skinke
  • 100 g. Ost
  • Smør og olie
  • Sauce:
  • 2 Løg
  • 3 tsk. Karry
  • 1 spsk. Mel
  • 1 ds. Tomatpuré 140 g.
  • 5 dl. Fløde
  • Salt