Fremgangsmåde:
1. Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer.
2. Krydres med salt og peber og steges let på panden.
3. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges en skive røget skinke og en skive ost.
Sauce:
1. Løgene hakkes og brunes på panden - karry og lidt mel drysses over.
2. 1 ds. Tomatpuré tilsættes sammen med 5 dl. fløde - det hele røres sammen og hældes over mørbraden.
3. Stilles i en 225 gr. forvarmet ovn i ca. 1/2 time.
Tilbehør:
Ris, flütes og salat.
Billedet viser en dobbeltportion
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
1 Svinemørbrad
-
Salt og peber
-
1/2 dl. Sennep
-
100 g. Røget skinke
-
100 g. Ost
-
Smør og olie
-
-
Sauce:
-
2 Løg
-
3 tsk. Karry
-
1 spsk. Mel
-
1 ds. Tomatpuré 140 g.
-
5 dl. Fløde
-
Salt
|