Fremgangsmåde:
1. Rør flødeosten med oliventapenade til en ensartet blanding
2. Del fluten i 3 skrå stykker, flæk dem og smør 1 tsk tomatpure på hver.
3. Stil de 6 stykker flute på en plade med bagepapir.
4. Hæld muslingerne til afdrypning i en sigte og fordel dem på flutesstykkerne.
5. Pisk æggehviderne stive og rør halvdelen sammen med osteblandingen. Vend forsigtigt resten af hviderne i blandingen og tilsæt salt og peber.
6. Fordel blandingen på muslingerne og gratiner dem midt i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 min. til de er gyldne. Server straks.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
120 g Classic Naturel Smøreost (70+)
-
2 spsk oliventapenade (ca. 30 g)
-
1 flute
-
6 tsk. koncentreret tomatpuré
-
2 dåser muslinger (a ca. 250 g)
-
3 pasteuriserede æggehvider
-
¼ tsk groft salt
-
friskkværnet peber
|