www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gratinerede muslinger på flute
Antal personer: 3

Gratinerede muslinger på flute

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 09-11-2009
 
 
Fremgangsmåde:

1. Rør flødeosten med oliventapenade til en ensartet blanding

2. Del fluten i 3 skrå stykker, flæk dem og smør 1 tsk tomatpure på hver.

3. Stil de 6 stykker flute på en plade med bagepapir.

4. Hæld muslingerne til afdrypning i en sigte og fordel dem på flutesstykkerne.

5. Pisk æggehviderne stive og rør halvdelen sammen med osteblandingen. Vend forsigtigt resten af hviderne i blandingen og tilsæt salt og peber.

6. Fordel blandingen på muslingerne og gratiner dem midt i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 min. til de er gyldne. Server straks.

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • 120 g Classic Naturel Smøreost (70+)
  • 2 spsk oliventapenade (ca. 30 g)
  • 1 flute
  • 6 tsk. koncentreret tomatpuré
  • 2 dåser muslinger (a ca. 250 g)
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber