Fremgangsmåde:
1. Drys strudsesteakene med salt og peber, og steg dem ca. 4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med finger.
2. Tag dem op og pak dem ind i stanniol og hold dem varme.
3. Hæld portvin på panden og kog det halvt ind.
4. Tilsæt boullon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.
5. Steg grøntsagerne "al dente"
Servering:
Læg kødet på en bund af de letstegte grøntsager. Servér med sauce og ovnstegte kartofler.
Tilbehør:
Ovnstegte kartofler med frisk timian.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
1 pk. Strudsesteaks ca. 250 g.
-
Salt og peber
-
-
Sauce:
-
1 dl. portvin.
-
2 dl. oksebouillon.
-
1 dl. piskefløde.
-
Salt og peber
-
-
Stegte Urter:
-
2 stk. finthakkede skalotteløg.
-
2-3 gulerødder i små tern.
-
1 courgette i små tern.
-
Smør eller olie til stegning
-
-
-
Tilbehør: Ovnstegte kartofler med frisk timian.
-
|