Fremgangsmåde:
1. Afpuds mørbraden og skær den i 8 skiver.
2. Bank dem let ud med håndroden og brun dem på begge sider i smørret.
Tag dem op og læg dem i et ovnfast fad, drys dem med salt og friskkværnet peber.
3. Rist peberfrugt og løg i resten af stegesmørret og læg dem over bøfferne.
4. Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel dem over kød og grønsager. Stik laurbærblad i.
5. Dæk fadet med stanniol og sæt i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.
Tilbehør: Kogte Ris
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
1 stor eller 2 små Svinemørbrad
-
10 g smør
-
salt, friskkværnet peber
-
1 rød peberfrugt i tern
-
1 løg i skiver
-
½ dåse hakkede tomater
-
2 fed hvidløg, presset
-
½ spsk. frisk timian
-
2 tsk. frisk rosmarin
-
1 laurbærblad
|