Fremgangsmåde:
1) Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm.
2) Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.
3) Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.
4) Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.
5) Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.
6) Rullerne skæres, og saucen hældes over.
Tilbehør:
Kartofler og broccoli
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
600 g. Kalkunschnitzler
-
1 spsk. Dijonsennep
-
1 bdt. Purløg
-
1 spsk. Olie
-
2 dl. Vand
-
Salt og peber
-
-
Sauce:
-
2 dl. Vand
-
1 spsk. Dijonsennep
-
1 dl. Piskefløde
-
1/4 tsk. Tørret merian
-
Salt og peber
|