www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kalkunschnitzler m. sennepssauce
Antal personer: 4

Kalkunschnitzler m. sennepssauce

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 20-01-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1) Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm.

2) Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.

3) Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.

4) Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.

5) Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.

6) Rullerne skæres, og saucen hældes over.

Tilbehør:
Kartofler og broccoli

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • 600 g. Kalkunschnitzler
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1 bdt. Purløg
  • 1 spsk. Olie
  • 2 dl. Vand
  • Salt og peber
  • Sauce:
  • 2 dl. Vand
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1 dl. Piskefløde
  • 1/4 tsk. Tørret merian
  • Salt og peber