www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Forloren hare 3
Antal personer: 3

Forloren hare 3

Tilberedningstid: 90 min.
Oprettet: 20-01-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1) Rør kødet med salt, peber og æg - tilsæt rasp - tilsæt bouillon lidt efter lidt.

2) Form farsen til et aflangt brød.

3) Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lagt på tværs af farsen.

4) Sæt farsbrødet i ovnen - og sæt ovnen op på 200 grader.

5) Efter ca. 15 min. hældes 2 dl. vand og 3 dl. mælk ved "haren" for at give sauce.

6) Lad "haren" stege i alt ca. 1 time.

7) Stik en kødnål i "haren" - kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt.

8) Tag "haren" ud og hold den varm - si skyen over i en gryde - og tilsæt fløde og ribegelé.

9) Giv saucen et opkog - drys saucejævner i - og smag til med salt og peber - tilsæt evt. kulør.

Tilbehør:
Hvide kartofler, brunede kartofler, franske kartofler og syltetøj.

Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket svinekød
  • 1 1/2 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Peber
  • 2 Æg
  • 2 dl. Bouillon
  • 1/2. dl. Rasp
  • 6-8 skiver Bacon
  • 3 dl. Mælk
  • 2 dl. Vand
  • 1 dl. Fløde
  • 1 spsk. Ribsgele
  • Sovsejævner
  • evt. kulør