Fremgangsmåde:
1) Rør kødet med salt, peber og æg - tilsæt rasp - tilsæt bouillon lidt efter lidt.
2) Form farsen til et aflangt brød.
3) Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lagt på tværs af farsen.
4) Sæt farsbrødet i ovnen - og sæt ovnen op på 200 grader.
5) Efter ca. 15 min. hældes 2 dl. vand og 3 dl. mælk ved "haren" for at give sauce.
6) Lad "haren" stege i alt ca. 1 time.
7) Stik en kødnål i "haren" - kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt.
8) Tag "haren" ud og hold den varm - si skyen over i en gryde - og tilsæt fløde og ribegelé.
9) Giv saucen et opkog - drys saucejævner i - og smag til med salt og peber - tilsæt evt. kulør.
Tilbehør:
Hvide kartofler, brunede kartofler, franske kartofler og syltetøj.
Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
500 g. Hakket svinekød
-
1 1/2 tsk. Salt
-
1/2 tsk. Peber
-
2 Æg
-
2 dl. Bouillon
-
1/2. dl. Rasp
-
6-8 skiver Bacon
-
3 dl. Mælk
-
2 dl. Vand
-
1 dl. Fløde
-
1 spsk. Ribsgele
-
Sovsejævner
-
evt. kulør
|