www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Appelsindessert
Antal personer: 4

Appelsindessert

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 21-01-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1) Makronerne knuses og lægges i en skål.

2) Appelsinsaften hældes over.

3) Appelsinerne pilles ,deles og skæres i tern

4) Appelsinstykkerne lægges over markronerne og dryses med sukker.

5) Æg og sukker piskes og vanillesukkeret røres i.

6) Fløde piskes for sig selv og vendes i æggemassen.

7) Råcremen hældes over appelsin desserten.

Tips:
Spises med det samme så makronerne forbliver sprøde.

Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2017


Ingredienser:
  • 12 Makroner
  • 4 spsk. Appelsinsaft
  • 4 Appelsiner
  • 1 spsk. Sukker
  • Råcreme:
  • 2 Æg
  • 2 spsk. Sukker
  • 2 tsk. Vanillesukker
  • 2 dl. Fløde