Fremgangsmåde:
1. Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft.
2. Smøret smeltes i en gryde og løgene svitses deri. Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre.
3. Kyllingestykkerne tilsættes og svitses til de har skiftet farve. 1-2 dl vand tilsættes og blandingen koger videre et par minutter.
4. Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt. Retten koger herefter ca. 15 minutter til tomaterne er kogt ud.
5. Endelig tilsættes kokosmælk efter behov og efter opvarmning til kogepunktet er retten klar til servering.
Tilbehør:
Kogte løse ris og bananer i skiver som er dryppet i citron eller appelsinsaft og vendt i kokos.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
400 g. Løg pillet vægt.
-
4 stk. Kyllingefileter uden skind og ben.
-
3 tsk. Karry
-
25 g. Smør
-
2 dl. Vand
-
4 Tomater
-
2 røde Peberfrugter
-
Salt
-
1ds. Kokosmælk, stor dåse
-
1 Banan
-
Kokosmel
-
-
Tilbehør:
-
7 dl. vand
-
4 dl. ris
-
1 tsk. salt
|