www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Skinkebøffer med sennepssauce og saltkartofler
Antal personer: 4

Skinkebøffer med sennepssauce og saltkartofler

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 11-03-2010
 
 
Fremgangsmåde:

Salt kartofler:
1. Bring vandet i kog i en gryde og rør til salten er opløst.

2. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca 10 min.

3. Hæld vandet fra kartoflerne og fordel dem på en plade med bagepapir. Bag kartoflerne midt i ovnen. Ca 20 min ved 200 grader.

Skinkemignon:
1. Skær imens hver skinkemignon midt over. Læg kødet på snitfladerne og tryk det let - til bøffer ca 5 cm tykke.

2. Lad smøret blive gyldent i en pande. Brun skinkebøfferne ca. 1 min på hver side.

3. Steg derefter bøfferne ved svag varme i ca. 15 min - vend kødet af og til.

4. Tag skinkebøfferne op af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.

Sennepssaucen:
1. Kom vand, fløde, sennep, sukker, salt og peber i panden og bring saucen i kog under mrøring.

2. Kog den ved jævn varme, stadig under omrøring ca 1 min. Smag sennepssaucen til.

Tilbehør: Haricots verts.

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • 2 Skinkemignoner a ca. 200 g.
  • 10 g. Smør.
  • ½ tsk Groft salt.
  • Friskkværnet peber.
  • Saltkartofler:
  • 1 L. Vand
  • 100 g. Groft salt (ca 1 dl.)
  • 1 kg. Skrubbede små, faste kartofler
  • Sennepssauce:
  • 1½ dl. vand
  • 1/4 L. Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1/4 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • Friskkværnet peber