Fremgangsmåde:
Salt kartofler:
1. Bring vandet i kog i en gryde og rør til salten er opløst.
2. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca 10 min.
3. Hæld vandet fra kartoflerne og fordel dem på en plade med bagepapir. Bag kartoflerne midt i ovnen. Ca 20 min ved 200 grader.
Skinkemignon:
1. Skær imens hver skinkemignon midt over. Læg kødet på snitfladerne og tryk det let - til bøffer ca 5 cm tykke.
2. Lad smøret blive gyldent i en pande. Brun skinkebøfferne ca. 1 min på hver side.
3. Steg derefter bøfferne ved svag varme i ca. 15 min - vend kødet af og til.
4. Tag skinkebøfferne op af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.
Sennepssaucen:
1. Kom vand, fløde, sennep, sukker, salt og peber i panden og bring saucen i kog under mrøring.
2. Kog den ved jævn varme, stadig under omrøring ca 1 min. Smag sennepssaucen til.
Tilbehør: Haricots verts.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
2 Skinkemignoner a ca. 200 g.
-
10 g. Smør.
-
½ tsk Groft salt.
-
Friskkværnet peber.
-
-
Saltkartofler:
-
1 L. Vand
-
100 g. Groft salt (ca 1 dl.)
-
1 kg. Skrubbede små, faste kartofler
-
-
Sennepssauce:
-
1½ dl. vand
-
1/4 L. Madlavningsfløde 18%
-
1 spsk. Dijonsennep
-
1/4 tsk. Sukker
-
1 tsk. Salt
-
Friskkværnet peber
|