www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Små reje forretter
Antal personer: 4

Små reje forretter

Tilberedningstid: 25 min.
Oprettet: 11-03-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Hak æggene groft. Tag lidt rejer fra til pynt og grovhak resten.

2. Bland æg, rejer, cremefraiche og citronsaft. Smag til med lidt mayonaise og salt/peber. Blandingen skal være tyk cremet.

3. Rist toastbrødet og stik cirkler ud med et glas. Der skal bruges to cirkler til hver person.

4. Læg først skyllet krølsalat midt på 4 små tallerkner. Herpå placeres en brødskive.

5. Fordel lidt af cremen ovenpå hvert brød. Læg så den anden skive ovenpå som en lagkage.

6. Fordel resten af cremen ovenpå og lidt ned af siderne på hvert brød.

7. Tilsidst pyntes hver med en citronskive, en agurkskive og en tomatbåd. Toppes med 1 tsk. Sort eller rød kaviar.

Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • 2 Hårdkogte æg
  • 150 g. Rejer
  • 1 dl. Cremefraiche
  • 1-2 spsk. Mayonaise
  • Saft af 1/2 citron
  • 4 Citronskiver
  • Salt-peber
  • 4-6 tsk. Kaviar
  • 4 blade Krølsalat/iceberg
  • 4 skiver Tomat
  • 4 skiver Agurk
  • 8 skiver Toast brød