Fremgangsmåde:
1. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
2. Svits kyllingekødet i ca. 2 min. - eller til det har skiftet farve.
3. Tag kødet af og svits champignonerne i ca. 4 min.
4. Fordel broccolistykkerne i et ovnfast fad og læg herpå kylling og champignon og drys med salt og peber.
5. Bland MornaySauce og de drænede tomater og hæld sauceblandingen over grønsager og kylling.
6. Bag retten midt i ovnen i ca. 40 min. ved 200 gr. til grønsagerne er møre.
7. Server straks med nykogte ris til.
Tilbehør: Parboiled ris (320 g.)
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
25 g. Smør
-
400 g. Kyllingeinderfileter
-
225 g. Champignoner i halve og kvarte
-
300 g. Broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
-
1 tsk. Groft salt
-
Friskkværnet peber
-
½ liter Mornaysauce 5%
-
1 dåse Hakkede tomater - afdryppet (ca. 250 g)
|