Fremgangsmåde:
1. Skær løg og gulerødder i tern - porrer i skiver og tomaterne i både.
2. Kom grønsagerne i et ovnfast fad og vend 1/2 bundt klippet dild i.
3. Hæld 1 dl. vand ved, og læg laksefileterne oven på grøntsagerne, og krydr med salt og peber.
4. Pres saften af en halv citron ud over laksen, og bag det i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.
5. Kog ærterne i letsaltet vand i 2 min., og lad dem køle af i en sigte.
6. Purér ærterne groft og rør creme fraiche i - smag til med salt og peber og friskklippet dild.
Tilbehør: Kogte løse ris.
Hans Andersen 2009
|
Ingredienser:
-
1 Løg
-
4 Gulerødder
-
4 Tomater
-
2 Porrer
-
1 bnt. Dild
-
4 stk. Laksfilet´a ca. 100 g.
-
Salt og peber
-
1/2 Citron
-
100 g. Ærter fra frost
-
2 spsk. Creme fraiche
|