www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Laks m. ærtepure´
Antal personer: 4

Laks m. ærtepure´

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 11-03-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær løg og gulerødder i tern - porrer i skiver og tomaterne i både.

2. Kom grønsagerne i et ovnfast fad og vend 1/2 bundt klippet dild i.

3. Hæld 1 dl. vand ved, og læg laksefileterne oven på grøntsagerne, og krydr med salt og peber.

4. Pres saften af en halv citron ud over laksen, og bag det i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

5. Kog ærterne i letsaltet vand i 2 min., og lad dem køle af i en sigte.

6. Purér ærterne groft og rør creme fraiche i - smag til med salt og peber og friskklippet dild.

Tilbehør: Kogte løse ris.

Hans Andersen 2009

Ingredienser:
  • 1 Løg
  • 4 Gulerødder
  • 4 Tomater
  • 2 Porrer
  • 1 bnt. Dild
  • 4 stk. Laksfilet´a ca. 100 g.
  • Salt og peber
  • 1/2 Citron
  • 100 g. Ærter fra frost
  • 2 spsk. Creme fraiche