Fremgangsmåde:
Kog kyllingefileterne 15 min. i hønsebouillon.
Læg fileterne til side og kog suppen ind til det halve.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel og pisk godt. Tilsæt suppen lidt ad gangen mens der piskes godt. Kom aspargeslage samt piskefløde ved, og kog saucen godt igennem.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Pil kyllingekødet i mindre stykker.
Vend aspargesene og kyllingekødet i saucen og varm det godt igennem.
Lun tarteletterne i ovnen. Fordel stuvningen i de lune tarteletter, pynt med persille og server straks.
Superbest
|
Ingredienser:
-
4 kyllingefileter
-
½ liter hønsebouillon
-
1 dåse aspargessnitter
-
25 g smør
-
3 spsk hvedemel
-
2 dl suppe
-
½ dl lage fra aspargesene
-
1 ½ dl piskefløde
-
Salt, peber, citronsaft
-
Persille
-
Tarteletter
|