Fremgangsmåde:
1. Bland vand, eddike, sukker og tomatpuré i en gryde og giv blandingen et opkog.
2. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger.
3. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres - tag gryden af varmen.
4. Varm 1 spsk olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet.
5. Krydr med salt og peber og tag kødet op.
6. Skær ananas, peberfrugt og løg i tern og gulerødderne i
skiver.
7. Sautér grøntsagerne i resten af olien - tilsæt kød og sur-sød sovsen og varm retten igennem.
8. Smag retten til med salt og peber.
Tilbehør: Kogte ris og flutes.
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
3 dl. Vand
-
4 spsk. Eddike
-
5 spsk. Sukker
-
1,5 spsk. Tomatpuré koncentrat
-
3 spsk. Mel
-
1-2 spsk. Koldt vand
-
1 spsk. Raps- eller olivenolie
-
500 g. Kyllingebryst i strimler
-
Salt og peber
-
1 lille Dåse ananas
-
2 Peberfrugter
-
2 Løg
-
3 Gulerødder
-
Ris og Flütes
|