www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kylling i sur-sød sauce
Antal personer: 4

Kylling i sur-sød sauce

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 18-09-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Bland vand, eddike, sukker og tomatpuré i en gryde og giv blandingen et opkog.

2. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger.

3. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres - tag gryden af varmen.

4. Varm 1 spsk olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet.

5. Krydr med salt og peber og tag kødet op.

6. Skær ananas, peberfrugt og løg i tern og gulerødderne i
skiver.

7. Sautér grøntsagerne i resten af olien - tilsæt kød og sur-sød sovsen og varm retten igennem.

8. Smag retten til med salt og peber.


Tilbehør: Kogte ris og flutes.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 3 dl. Vand
  • 4 spsk. Eddike
  • 5 spsk. Sukker
  • 1,5 spsk. Tomatpuré koncentrat
  • 3 spsk. Mel
  • 1-2 spsk. Koldt vand
  • 1 spsk. Raps- eller olivenolie
  • 500 g. Kyllingebryst i strimler
  • Salt og peber
  • 1 lille Dåse ananas
  • 2 Peberfrugter
  • 2 Løg
  • 3 Gulerødder
  • Ris og Flütes