www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Hjortemedaljoner m. brombærsauce
Antal personer: 4

Hjortemedaljoner m. brombærsauce

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 05-10-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Kog 150 g. brombær ganske kort til de begynder at afgive væde. Tilsæt sherry.

2. Drys medaljonerne med peber, vikkel bacon omkring - sæt det fast med bomulssnor eller kødnåle

3. Brun kødet på begge sider i fedtstof og skru lidt ned for blusset

4. Lad medaljonerne stege videre til de er som ønsket. Tag dem op og hold dem varme.

5. Svits løget i stegefedtet på panden, tilsæt bouillonen, lad blandingen koge op og rør den i gryden i med brombær-sherryblandingen.

6. Tilsæt de resterende bær, varm saucen godt igennem og smag den til med salt og peber.

7. Jævn den evt. en smule

Tilbehør: Ovnkartofler med krydderurter og kogte grønne asparges.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 4 Hjortemedaljoner
  • 250 g. Brombær
  • 1/2 dl. Tør sherry
  • Groft peber
  • 4 Skiver bacon
  • 1 Finthakket løg
  • 3 dl. Mørk bouillon
  • salt/peber
  • Grønne asparges