Fremgangsmåde:
1. Kog 150 g. brombær ganske kort til de begynder at afgive væde. Tilsæt sherry.
2. Drys medaljonerne med peber, vikkel bacon omkring - sæt det fast med bomulssnor eller kødnåle
3. Brun kødet på begge sider i fedtstof og skru lidt ned for blusset
4. Lad medaljonerne stege videre til de er som ønsket. Tag dem op og hold dem varme.
5. Svits løget i stegefedtet på panden, tilsæt bouillonen, lad blandingen koge op og rør den i gryden i med brombær-sherryblandingen.
6. Tilsæt de resterende bær, varm saucen godt igennem og smag den til med salt og peber.
7. Jævn den evt. en smule
Tilbehør: Ovnkartofler med krydderurter og kogte grønne asparges.
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
4 Hjortemedaljoner
-
250 g. Brombær
-
1/2 dl. Tør sherry
-
Groft peber
-
4 Skiver bacon
-
1 Finthakket løg
-
3 dl. Mørk bouillon
-
salt/peber
-
Grønne asparges
|