Fremgangsmåde:
1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Damp spinaten i flydende margarine i en gryde, til den falder let sammen og vend den kogte ris i.
3. Smag til med salt, peber og citronsaft.
4. Steg laksen på en pande i lidt fedtstof ca. 5-6 min. på hver side.
5. Hak dilden, smuldr det ristede brød ud i små krupper og vend det hele sammen med limeskallen.
6. Anret laksen på tallerkner og kom en spsk. Bonjour oven på.
7. Fordel lidt brødkrummeblanding oven på og server med spinatris.
Tilbehør:
Spinatris
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
4 dl. Ris
-
200-300 g. Frisk skyllet spinat, grofthakket
-
1 spsk. flydende margarine
-
Saften fra 0,5 citron
-
4 Laksebøffer/fileter
-
Lidt fedtstof til stegning
-
4 spsk. Créme Bonjour Purløg
-
Frisk dild
-
Skallen fra 1 lime frugt
-
1-2 skiver ristet brød
-
Olivenolie
-
Salt og friskkværnet peber
|