Fremgangsmåde:
1. Varm olien op i en stor wok.
2. Steg kødet ad flere gange, og læg det på en tallerken.
3. Svits gulerødderne ved høj varme 2 minutter.
3. Smuldr bouillonterningen direkte i retten og steg 1 minut.
4. Tilsæt vand, østers- og chilisovs, kog 1-2 minutter, vend det stegte kød og kinalålen i og lad retten blive gennemvarm.
Servér med kogte nudler - læs på emballagen hvordan nudlerne skal tilberedes.
Frederik 6X
|
Ingredienser:
-
2 spsk. Jordnøddeolie
-
300 g. Skinkekød/eller kalkun i strimler
-
2 Mellem eller 1 stor gulerod i tynde strimler/stænger
-
1 Hønsebouillonterning
-
1-2 dl. Vand
-
1,5 spsk. Østerssauce
-
1 spsk. Sød chilisovs
-
1/4 Kinakål i tynde strimler - her er der mulighed for at bruge hele kinakålet også det hvide forneden
-
2 ps. Nudler a. 250 g.
|