www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Springbuk Steak
Antal personer: 4

Springbuk Steak

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 14-10-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Kødet steges 3-5 min. på hver side indtil de er møre.

Bagte gulerødder:
1. Skræl gulerødderne, skær dem i 1/2 cm. tykke stave, og vend dem i olie, citronsaft, frø, salt og peber.

2. Bages i ovn, til de er møre, ved 180 g. i 30-40 min.

Kartoffeltoppe:
1. Skræl og kog kartoflerne. De kogt kartofler moses, rører med æggeblommer og parmesanost og fyldes i en sprøjtepose.

2. Sprøjt toppe ud på et stykke bagepapir, og bag toppene, til de er gyldne, ca. 15-20 min. ved 225 g.

Persillepesto:
1. Rør ingredienserne sammen, og blend med stavblender til en lækker pesto, smag til med salt og peber.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 4 Springbuk steaks
  • Bagte gulerødder:
  • 10 Gulerødder
  • Saft af 1/2 citron
  • 3 spsk. Olie
  • 1 spsk. Jomfru i det grønne frø (negellafrø)
  • Salt og peber
  • Kartoffeltoppe:
  • 800 g. Kartofler
  • 2 Æggeblommer
  • 2 spsk. Reven parmasanost
  • Salt og peber
  • Persillepesto:
  • 1 bdt. Persille
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 dl. Olivenolie
  • 20 g. Hasselnøddekerne
  • Salt og peber