Fremgangsmåde:
1. Kødet steges 3-5 min. på hver side indtil de er møre.
Bagte gulerødder:
1. Skræl gulerødderne, skær dem i 1/2 cm. tykke stave, og vend dem i olie, citronsaft, frø, salt og peber.
2. Bages i ovn, til de er møre, ved 180 g. i 30-40 min.
Kartoffeltoppe:
1. Skræl og kog kartoflerne. De kogt kartofler moses, rører med æggeblommer og parmesanost og fyldes i en sprøjtepose.
2. Sprøjt toppe ud på et stykke bagepapir, og bag toppene, til de er gyldne, ca. 15-20 min. ved 225 g.
Persillepesto:
1. Rør ingredienserne sammen, og blend med stavblender til en lækker pesto, smag til med salt og peber.
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
4 Springbuk steaks
-
-
Bagte gulerødder:
-
10 Gulerødder
-
Saft af 1/2 citron
-
3 spsk. Olie
-
1 spsk. Jomfru i det grønne frø (negellafrø)
-
Salt og peber
-
-
Kartoffeltoppe:
-
800 g. Kartofler
-
2 Æggeblommer
-
2 spsk. Reven parmasanost
-
Salt og peber
-
-
Persillepesto:
-
1 bdt. Persille
-
1 fed Hvidløg
-
1 dl. Olivenolie
-
20 g. Hasselnøddekerne
-
Salt og peber
|