www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bokajs koteletter i fad
Antal personer: 4

Bokajs koteletter i fad

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 30-12-2010
 
 
Fremgangsmåde:

1. Brun koteletterne på en pande, læg dem i et ildfast fad.

2. Kom piskefløden i en pæn stor skål, kom tomatpuré i og rør rundt.

3. Hæld væden fra champignonerne og kom dem i skålen.

4. Hæld væden fra dåsemajsen og hæld dem i skålen sammen med de flåede tomater.

5. Det hele røres godt sammen og hældes over koteletterne og pyntes med minimajsen.

6. Fadet sættes i ovnen på 225 grader i 30 minutter.

Tilbehør:
Løse ris og flutes.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 600 g. Fadkoteletter
  • 140 g. Tomatpure. koncentreret
  • 2 gl. Champignoner
  • 2 pk. Minimajs
  • 2 ds. Hakkede tomater, 400 g.
  • 300 g. Majskerner.
  • 5 dl. Piskefløde 38%
  • Salt og peber