Fremgangsmåde:
1. Brun koteletterne på en pande, læg dem i et ildfast fad.
2. Kom piskefløden i en pæn stor skål, kom tomatpuré i og rør rundt.
3. Hæld væden fra champignonerne og kom dem i skålen.
4. Hæld væden fra dåsemajsen og hæld dem i skålen sammen med de flåede tomater.
5. Det hele røres godt sammen og hældes over koteletterne og pyntes med minimajsen.
6. Fadet sættes i ovnen på 225 grader i 30 minutter.
Tilbehør:
Løse ris og flutes.
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
600 g. Fadkoteletter
-
140 g. Tomatpure. koncentreret
-
2 gl. Champignoner
-
2 pk. Minimajs
-
2 ds. Hakkede tomater, 400 g.
-
300 g. Majskerner.
-
5 dl. Piskefløde 38%
-
Salt og peber
|