www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fyldte bagte kartofler
Antal personer: 4

Fyldte bagte kartofler

Tilberedningstid: 100 min.
Oprettet: 16-02-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Bagekartoflerne snittes med et kryds i toppen og stilles i en 200 gr. forvarmet ovn i ca. 75 min.

2. Alle ingredienserne svitses på panden og blandes i cremefraichen til en dressing.

3. Når kartoflerne er færdige, skæres der et låg af toppen af kartoflerne og de udskrabes, skallen gemmes.

4. "kartofflekødet" puttes i en skål og moses sammen med cremefraichen til en lækker mos.

5. Fyldet kommes tilbage i kartoffelskallen og låget sættes på. Kartoflerne stilles tilbage i ovnen i ca. 10-15 min.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 4 store bagekartofler
  • 2,5 dl. Cremefraiche
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 hakket Løg
  • 1 pk. Bacon i tern
  • Salt og peber