Fremgangsmåde:
1. Steaks bankes let ud og smøres med et tyndt lag ost.
2. Drysses med krydderurter og soltørrede tomater.
3. Krydres med salt og peber og rulles til små roulader, som bindes med bomuldsgarn.
4. Rouladerne brunes på en pande i lidt olie - og steges derefter færdig i ovnen ved 200 gr. i ca. 15 min.
5 Kødet skal hvile i 5 min., inden det skæres ud.
Rød pebersauce:
1. Løg, hvidløg og timian sauteres i lidt olie.
2. Peberfrugter, skåret i små tern, tilsættes og varmes godt igennem.
3. Herefter tilsættes flåede tomater og piskefløde, og saucen koges i ca. 30 min. - hvorefter den blendes og passeres gennem en sigt.
4. Saucen smages til med salt og peber.
5. Den kogte pasta vendes i creme fraice og revet parmesan ost.
Hans Andersen 2010
|
Ingredienser:
-
4 stk. Kalvesteaks
-
1 bg. Flødeost naturel
-
1 bdt. Purløg finthakket
-
1 bdt. Rosmarin hakket
-
1 bdt. Persille finthakket
-
8 Soltørrede tomater skåret i tynde strimler
-
Salt og peber
-
1 grofthakket Løg
-
2 fed Presset hvidløg
-
Frisk timian
-
2 Røde peberfrugter
-
1 ds. Flåede tomater
-
2,5 dl. Piskefløde
-
2 pk. Frisk pasta
-
1,5 dl. Creme fraiche 38%
-
1 tsk. Grana Padano parmesan
|