www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Krebsepande
Antal personer: 4

Krebsepande

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 25-02-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Udskårne champignons ristes i en smule smør og tages op.

2. Finthakket løg svitses i lidt mere smør, hvorpå de flåede tomater passeres gennem en sigte ned i gryden.

3. Bouillonterningen tilsættes; det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i sammen med de ristede champignons og lidt esdragon.

4. Mens saucen langsomt koges ind, kommes en smule smør på en pande, og karry og paprika svitses et øjeblik.

5. Krebsehaler tilsættes og gennemristes, hvorpå de overhældes med hvidvin.

6. Krebs og vin hældes over i saucen, og gives et kort opkog.

7. Smages til med yderliger salt og krydderier.

Tilbehør:
Ris og flütes.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 250 g. Champignons
  • 1 Løg
  • 1 ds. Flåede tomater
  • 1 Bouillonterning (hønse)
  • 2 dl. Piskefløde
  • 400 g. Krebsehaler
  • Smør
  • 2 dl. Hvidvin
  • 1 tsk. Karry
  • 1 tsk. Delikatesse paprika
  • Esdragon
  • Salt og peber
  • Ris