www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Helleflynder i tomatsovs
Antal personer: 4

Helleflynder i tomatsovs

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 25-02-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skyl fisken og skær den ud i passende fileter.

2. Læg filterne i et ildfast fad og krydr med salt og peber.

3. Bred løg, porre, forårsløg, champignon og presset hvidløg ud over fisken og hæld de hakkede tomater og fløden over.

4. Dampes i ovnen ved 175-200 gr. i ca. 30-40 min.

Tilbehør:
Asparges kartofler og grønne bønner.

Hans Andersen 2010

Ingredienser:
  • 700 g. Helleflynder
  • 2 ds. Flåede hakkede tomater
  • 3 Løg i terninger
  • 2 Porre i skiver
  • 4 Forårsløg i skiver
  • 2 fed Hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 dl. Kaffefløde 9%