Fremgangsmåde:
Culotte:
1. Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber.
2. Brun den i ovnen ca. 15 min. ved 250 grader.
3. Steg den videre ved 170° i 30-40 min., afhængig af, hvor rød stegen må være i midten.
4. Lad stegen hvile i 15 min. inden den skæres for.
Bearnaisesauce med fløde:
1. Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde.
2. Bring det i kog ved svag varme under konstant piskning, så er saucen færdig til at hælde op i en varm sauce kande.
3. Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.
Tilbehør:
Bagt kartoffel og kogte ærter.
Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
Culotte:
-
1 Culotte på ca. 1 kg
-
1 spsk. Groft salt
-
Peber
-
-
Bearnaisesauce med fløde:
-
125 g. Smør
-
1/4 l. Piskefløde
-
4 Æggeblommer
-
1 tsk. Groft salt
-
1 spsk. Bearnaiseessens
-
1/2 bnt. Persille
|