Fremgangsmåde:
1. Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir.
2. Rist hjerterne og fordel salatbladene på halvdelen.
3. Skær den røgede laks i skiver og dryp dem med lime.
4. Fordel lakseskiverne på de 4 hjertetoast med salat.
5. Hak de sorte oliven og rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber.
6. Fordel cremefraiche blandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over.
Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2015
|
Ingredienser:
-
8 skiver sandwichbrød
-
4 salatblade - gerne frillicesalat
-
100 g. røgede laks
-
1 spsk friskpresset limesaft
-
2 spsk Cremefraiche 18%
-
16 udstenede sorte oliven
-
2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
-
groft salt
-
friskkværnet peber
-
4 friske rosmarinkviste
|