www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Hjertetoast m. laks og rosmarin
Antal personer: 4

Hjertetoast m. laks og rosmarin

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 21-04-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir.

2. Rist hjerterne og fordel salatbladene på halvdelen.

3. Skær den røgede laks i skiver og dryp dem med lime.

4. Fordel lakseskiverne på de 4 hjertetoast med salat.

5. Hak de sorte oliven og rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber.

6. Fordel cremefraiche blandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over.

Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2015

Ingredienser:
  • 8 skiver sandwichbrød
  • 4 salatblade - gerne frillicesalat
  • 100 g. røgede laks
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk Cremefraiche 18%
  • 16 udstenede sorte oliven
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 friske rosmarinkviste