www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  lynstegt svinekød med grøntsager
Antal personer: 4

lynstegt svinekød med grøntsager

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 21-04-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler. Rør halvdelen af soyaen og al farinen sammen og marinér kødet heri i ca. 15 min. i køleskabet.

2. Del broccoli i meget små buketter, skær champignon i meget tynde skiver, skær guleroden i tynde stave og snit forårsløget i tynde skiver på skrå.

3. Varm wokken op og kom en tredjedel af olien i. Del kødet i 3 portioner, brun det i wokken i ca. 1 minut ad gangen. Lad kødet danne brun skorpe inden det vendes. Tag kødet op, placer det på en tallerken, kom resten af olien i wokken og steg grøntsagerne ca. 2 minutter under konstant omrøring.

4. Tilsæt kødet og fortsæt med at røre i ca. 1 min. Kom resten af sojasovsen ved, smag til med salt, eventuel ekstra sojasovs og sesamolie og servér straks.

5. I mellemtiden har du kogt ris eller risnudler efter anvisning på emballagen.

6. Velbekomme

Frederik 6X

Ingredienser:
  • 2 store Skinkeschnitzler
  • 4 tsk. Soya
  • 1 tsk. Farin
  • 100 g. Broccoli
  • 100 g. Champignon
  • 3 mellemstore Gulerødder
  • 2 Forårsløg
  • 2 spsk. Olie
  • 0,5 tsk. Salt
  • 1 tsk. Sesamolie