Fremgangsmåde:
1. Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler. Rør halvdelen af soyaen og al farinen sammen og marinér kødet heri i ca. 15 min. i køleskabet.
2. Del broccoli i meget små buketter, skær champignon i meget tynde skiver, skær guleroden i tynde stave og snit forårsløget i tynde skiver på skrå.
3. Varm wokken op og kom en tredjedel af olien i. Del kødet i 3 portioner, brun det i wokken i ca. 1 minut ad gangen. Lad kødet danne brun skorpe inden det vendes. Tag kødet op, placer det på en tallerken, kom resten af olien i wokken og steg grøntsagerne ca. 2 minutter under konstant omrøring.
4. Tilsæt kødet og fortsæt med at røre i ca. 1 min. Kom resten af sojasovsen ved, smag til med salt, eventuel ekstra sojasovs og sesamolie og servér straks.
5. I mellemtiden har du kogt ris eller risnudler efter anvisning på emballagen.
6. Velbekomme
Frederik 6X
|
Ingredienser:
-
2 store Skinkeschnitzler
-
4 tsk. Soya
-
1 tsk. Farin
-
100 g. Broccoli
-
100 g. Champignon
-
3 mellemstore Gulerødder
-
2 Forårsløg
-
2 spsk. Olie
-
0,5 tsk. Salt
-
1 tsk. Sesamolie
|