Fremgangsmåde:
1. Æblerne skæres i små stykker. Put dem i en gryde og tilsæt vand og sukker. Æblerne koges ca. 10 min. til de er møre. Afkøl æblerne og tilsæt vanillesukker.
2. Bland rasp og sukker sammen.
3. Smelt smørret på en pande og brun rasp/sukker ved middelvarme. Rør hele tiden i det.
4. Læg først æblemos, derefter rasp og knust makron skiftevis i en skål. Afslut med rasp.
5. Kagen pyntes med flødeskum og geleklatter.
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2017
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
500 g. Madæbler skrællede
-
1/2 dl. Vand
-
100 g. Sukker
-
10 g. Vanillesukker
-
2,5 dl. Piskefløde
-
50 g. Ribsgele
-
-
Æblekagerasp:
-
75 g. Rasp
-
50 g. Sukker
-
50 g. Smør
-
75 g. Makroner
|