Fremgangsmåde:
1. Læg laksen i et ildfast fad og krydr med salt.
2. Skær citronen i skiver og læg dem på laksen.
3. Sæt laksen på ovnens midterrille ved 250° ca. 10 min.
Salsa:
1. Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i små tern.
2. Rør det hele sammen med persille, citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber.
Server laksen med salsaen og friskkogte kartofler.
Hans Andersen 2011
|
Ingredienser:
-
4 stk. Laksesnitsler
-
1 stk. Usprøjtet citron
-
1 tsk. Salt
-
-
Salsa
-
1 stk. Rødløg
-
2 fed Hvidløg
-
4 stk. Tomater i mellemstørrelse
-
1 bdt. hakket, bredbladet persille
-
1 spsk. Olivenolie
-
2 spsk. Citronsaft
|