www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Citronlaks med salsa
Antal personer: 4

Citronlaks med salsa

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 23-09-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Læg laksen i et ildfast fad og krydr med salt.

2. Skær citronen i skiver og læg dem på laksen.

3. Sæt laksen på ovnens midterrille ved 250° ca. 10 min.

Salsa:
1. Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i små tern.

2. Rør det hele sammen med persille, citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber.

Server laksen med salsaen og friskkogte kartofler.

Hans Andersen 2011

Ingredienser:
  • 4 stk. Laksesnitsler
  • 1 stk. Usprøjtet citron
  • 1 tsk. Salt
  • Salsa
  • 1 stk. Rødløg
  • 2 fed Hvidløg
  • 4 stk. Tomater i mellemstørrelse
  • 1 bdt. hakket, bredbladet persille
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 2 spsk. Citronsaft