Fremgangsmåde:
1. Pil skalotteløgene og sautér dem i olie, til de lige netop begynder at tage farve. Tag dem op.
2. Kom mel, salt og peber i en plastpose, kom kødterningerne i og ryst godt.
3. Brun kødet i resten af olien og når kødet er brunet, tilsættes løg, porter og bouillonterning. Lad det koge i 5 min.
4. Rør sennep, brun farin og timian i. Lad det simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Tilbehør:
Hakket persille, kartoffelmos eller brød
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
300 g. Skalotteløg
-
3 spsk. Rapsolie
-
½ dl. Mel
-
½ tsk. Salt
-
1 knsp. Peber
-
600 g. Skært oksekød i terninger
-
1 flaske 0,5 l. Porter øl
-
1 Oksebouillonterning
-
1 spsk. Dijonsennep
-
2 spsk. Brun farin
-
1 spsk. Timianblade
-
evt. hakket persille til pynt
|