www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Portergryde
Antal personer: 4

Portergryde

Tilberedningstid: 90 min.
Oprettet: 29-09-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Pil skalotteløgene og sautér dem i olie, til de lige netop begynder at tage farve. Tag dem op.

2. Kom mel, salt og peber i en plastpose, kom kødterningerne i og ryst godt.

3. Brun kødet i resten af olien og når kødet er brunet, tilsættes løg, porter og bouillonterning. Lad det koge i 5 min.

4. Rør sennep, brun farin og timian i. Lad det simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.

Tilbehør:
Hakket persille, kartoffelmos eller brød

Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 300 g. Skalotteløg
  • 3 spsk. Rapsolie
  • ½ dl. Mel
  • ½ tsk. Salt
  • 1 knsp. Peber
  • 600 g. Skært oksekød i terninger
  • 1 flaske 0,5 l. Porter øl
  • 1 Oksebouillonterning
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 spsk. Timianblade
  • evt. hakket persille til pynt