www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Dyreragout
Antal personer: 4

Dyreragout

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 20-11-2011
 
 
Fremgangsmåde:

1. Dyrekødet i tern brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber.

2. Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget.

3. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog.

4. Tilsæt derefter sennep som røres ud, derefter bouillon og krydderier.

5. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten 20 min.

6. Tilsæt fløden og lad retten koge videre i 10-20 min. til kødet er mørt.

7. Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten.

Tilbehør:
Serveres med kartoffelmos, rugbrød og rødbeder.

Hans Andersen 2011

Ingredienser:
  • 600 g. Dyrekød i tern
  • 30 g. Smør
  • 1 Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Mel
  • 10 Knuste enebær
  • 2,5 dl. Rødvin/bouillon
  • 2 Laurbærblade
  • 1 kvist Timian
  • 1 spsk. Sennep
  • Salt og peber
  • 200 g. Svampe eller markchampignon
  • 1 dl. Piskefløde