Fremgangsmåde:
1. Dyrekødet i tern brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber.
2. Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget.
3. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog.
4. Tilsæt derefter sennep som røres ud, derefter bouillon og krydderier.
5. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten 20 min.
6. Tilsæt fløden og lad retten koge videre i 10-20 min. til kødet er mørt.
7. Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten.
Tilbehør:
Serveres med kartoffelmos, rugbrød og rødbeder.
Hans Andersen 2011
|
Ingredienser:
-
600 g. Dyrekød i tern
-
30 g. Smør
-
1 Løg
-
2 fed Hvidløg
-
2 spsk. Mel
-
10 Knuste enebær
-
2,5 dl. Rødvin/bouillon
-
2 Laurbærblade
-
1 kvist Timian
-
1 spsk. Sennep
-
Salt og peber
-
200 g. Svampe eller markchampignon
-
1 dl. Piskefløde
|