www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Citronfromage
Antal personer: 4

Citronfromage

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 08-01-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. Æggeblommer og sukker piskes hvidt.

2. Husblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften over vandbad.

3. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen.

4. Heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider.

5. Pyntes med flødeskum og tynde strimler af citronskal og citronmellisse.

Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2015
Hans Andersen 2016

Ingredienser:
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 125 g. Sukker
  • 4 Husblas
  • 2 Citroner
  • 2,5 dl. Piskefløde
  • 4 Pasteuriserede æggehvide
  • Pynt:
  • 1 dl. Piskefløde
  • Citron
  • Citronmelisse frisk