Fremgangsmåde:
Kylling:
1. Vend kyllingestykkerne i en blanding af hvidløg, oregano og olie.
2. Læg dem i en bradepande og krydr med salt og peber.
3. Steg kyllingen i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. (varmluft).
Græske kartofler:
1. Læg kartoflerne i et jævn lag på en bradepande, krydr med oregano og steg dem sammen med kyllingen i 25 min.
2. Drys med salattern og steg dem endnu 5 min.
3. Drys med hakket persille samt oliven og servér kartoflerne til kyllingen.
Tilbehør: Grøn salat
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
Kylling:
-
1 pk. Kyllinge over-/underlår
-
2 fed Knust hvidløg
-
1 spsk. Oregano
-
0,5 dl. Olie, gerne olivenolie
-
Salt og peber
-
-
Græske kartofler:
-
1 pose Kartoffelskiver
-
1 spsk. Oregano
-
1/2 bæger Salattern
-
Sorte og grønne oliven
-
Persille
|