www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Grydestegte Duer (tamduer)
Antal personer: 4

Grydestegte Duer (tamduer)

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 03-10-2018
 
 
Fremgangsmåde:

1 Skyl duerne og fyld dem med persille, krydr med salt og peber.

2. Brun duerne i smør i en stegegryde. Spæd med vand.
Steges møre for svag varme.

3. Når de er færdigstegte efter 1-2 timer, si suppen, og kog den tyk med fløden.

Smages til med salt og peber.

TILBEHØR: Hvide kartofler, sovs, franske kartofler, tyttebær og agurkesalat.

Hans Andersen 2018


Ingredienser:
  • 4 unge tamduer
  • 1 bdt. persille
  • Salt & peber
  • 30 gr. smør
  • Vand
  • SAUCE:
  • 2.5 dl. piskefløde
  • Kulør