Fremgangsmåde:
1. Vask kartoflerne og skær dem i både.
2. Læg dem i et rent viskestykke og tør dem grundigt. Kartoflerne bliver ikke ordentligt sprøde hvis man springer det over.
3. Læg kartoflerne i et stort ovnfast fad eller bradepande. Hæld olie over og pres citronen over.
4. Hæld så meget af krydderierne over som du synes er passende og tilsæt hvidløgene.
5. Rør rundt i kartoflerne så olien bliver fordelt over alle kartoflerne.
6. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 35 min. Sæt ovnen på grill, åben lågen på klem og hold øje med at de ikke brænder på, i ca. 5 min.
|
Ingredienser:
-
Beregn 3 store kartofler pr. person.
-
1 citron
-
Olie
-
Salt
-
Chili
-
Timian
-
Oregano
-
Paprika
-
4-5 fed hvidløg
|