Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Form kødet til fire bøffer. Steg dem i halvdelen af margarinen, til de er brune på begge sider. De skal ikke være gennemstegt. Krydr med salt og peber.
3. Flå tomaterne, ved at skære et kryds foroven og skær stilken væk forneden ved et keglesnit. Dyp tomaterne i kogende vand og lad dem ligge et minut. Derefter holdes de under den kolde hane, og er lige til at flå.
4. Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
5. Svits først bacon på panden i resten af margarinen. Tilsæt løgene og lad dem stege til de er klare. Tag det op og steg peberfrugt og champignon med hvidløg.
6. Læg bøfferne i et stykke stanniol hver. Fordel grøntsagerne over inkl. Tomaterne. Luk stanniolen og sæt dem i et fad.
7. Bages i ovnen i 30-40 min.
|
Ingredienser:
-
600 g. Oksefars
-
50 g. Margarine
-
salt, peber
-
4 Tomater
-
200 g bacon i tern
-
200 g. Champignoner
-
1 Peberfrugt
-
1-2 Løg
-
2 fed Hvidløg
|