Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 200 gr.
2. Pensel hele hvidløget med olie og pak det ind i alufolie. Luk godt til, ingen huller !! Gerne 2 lag folie.
3. Læg det i ovnen i 45 min. Hvis det er blødt hele vejen igennem, er det færdigt.
4. Tag det ud af ovnen og stil det til afkøling.
5. Når hvidløget er til at røre ved, skæres den øverste top af.
6. Brug nu enten fingrene eller en kniv til at klemme de bløde hvidløgsfed ud.
Alternativ 1: Skær bunden af løget af, pensel med olie og kom salt og peber på, derefter i folie og i ovnen.
Alternativ 2:
Skær bunden af løget af, pensel med honning og kom paprika på, derefter i folie og i ovnen.
|
Ingredienser:
-
1 helt hvidløg
-
ekstra jomfruolivenolie
-
alufolie
|