www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Ferskner med tosca dej
Antal personer: 4

Ferskner med tosca dej

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 24-01-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. Frugterne hældes over i en sigte, så al saften sies fra.

2. Frugterne lægges i et smurt ildfast fad med den runde side opad.

3. Til toscadejen hældes alle ingredienserne i en gryde. Massen må ikke koge. Når den er grødagtig, fordeles den over frugterne.

4. Desserten bages midt i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter.

Serveres lun med is eller flødeskum.

Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 1 dåse Ferskner
  • evt. en lille dåse Abrikoser
  • Toscadej:
  • 75 g. Smuttede og hakkede mandler
  • 75 g. Sukker
  • 75 g. Smør
  • 2 spsk. Kaffefløde
  • 1 1/2 spsk. Mel
  • Is eller flødeskum eller Creme fraice