www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Husets Risotto
Antal personer: 5

Husets Risotto

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 09-04-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. De hakkede løg svitses i halvt margarine, halv vindruekerneolie.

2. Peberfrugt i terninger tilsættes sammen med fintsnittet julesalat, champignoner i skiver og krydderierne. Det hele svitses - tilsættes evt. lidt mere olie.

3. Kødet blandes i og brunes. - Cremefraiche tilsættes, og det hele snurrer ved svag varme, mens risene koges i 20 min.

4. Når risene er kogt, vendes de i en gryde med brunet margarine og blandes derefter i kød/grøntsagsblandingen.

5. Servér fra gryden med en grøn salat til.

Tilbehør:
Grøn salat

Hans Andersen 2011

Ingredienser:
  • 750 g. Hakket oksekød
  • 6 dl. Ris (helst parboiled)
  • 2 Løg
  • 1 Rød peber
  • 200 g. Champignoner
  • 1 Julesalat
  • 1-2 tsk. Koriander
  • 1-2 tsk. Safran (eller gurkemeje)
  • 1-2 Indisk stegekrydderi
  • 1-2 tsk. Karry
  • Salt og peber
  • 2-3 spsk. Cremefraiche 18 %