Fremgangsmåde:
1. De hakkede løg svitses i halvt margarine, halv vindruekerneolie.
2. Peberfrugt i terninger tilsættes sammen med fintsnittet julesalat, champignoner i skiver og krydderierne. Det hele svitses - tilsættes evt. lidt mere olie.
3. Kødet blandes i og brunes. - Cremefraiche tilsættes, og det hele snurrer ved svag varme, mens risene koges i 20 min.
4. Når risene er kogt, vendes de i en gryde med brunet margarine og blandes derefter i kød/grøntsagsblandingen.
5. Servér fra gryden med en grøn salat til.
Tilbehør:
Grøn salat
Hans Andersen 2011
|
Ingredienser:
-
750 g. Hakket oksekød
-
6 dl. Ris (helst parboiled)
-
2 Løg
-
1 Rød peber
-
200 g. Champignoner
-
1 Julesalat
-
1-2 tsk. Koriander
-
1-2 tsk. Safran (eller gurkemeje)
-
1-2 Indisk stegekrydderi
-
1-2 tsk. Karry
-
Salt og peber
-
2-3 spsk. Cremefraiche 18 %
|