Fremgangsmåde:
1. Skær fileterne i mindre stykker.
2. Varm en gryde op med olie og sauter kylling i gryden i ca. 5 min.
3. Tilsæt revet ingefær, hvidløg, chilli, samt kokosmælk og hønsebouillon.
4. Lad thaisuppen små simre i 15 min. og smag til med salt, peber og limesaft.
5. Kom gulerødder og løg skåret i både i suppen og tilsæt evt. en pose ægnudler og kog suppen til de er møre.
Hans Andersen 2011
|
Ingredienser:
-
400-500 g. Kyllingeinderfilet
-
2 spsk. Olie
-
2 spsk. Friskrevet ingefær
-
3 fed Hvidløg, i tynde skiver
-
1 Chilli i tern
-
2 Små ds. kokosmælk
-
Salt og peber
-
Saften af 1 citron el. lime
-
4 dl. Hønsebouillon
-
1 Løg skåret i både
-
3 Gulerødder i tynde skiver
-
evt. Ægnudler
|