www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Thai Suppe m. Kylling
Antal personer: 4

Thai Suppe m. Kylling

Tilberedningstid: 35 min.
Oprettet: 09-04-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær fileterne i mindre stykker.

2. Varm en gryde op med olie og sauter kylling i gryden i ca. 5 min.

3. Tilsæt revet ingefær, hvidløg, chilli, samt kokosmælk og hønsebouillon.

4. Lad thaisuppen små simre i 15 min. og smag til med salt, peber og limesaft.

5. Kom gulerødder og løg skåret i både i suppen og tilsæt evt. en pose ægnudler og kog suppen til de er møre.

Hans Andersen 2011

Ingredienser:
  • 400-500 g. Kyllingeinderfilet
  • 2 spsk. Olie
  • 2 spsk. Friskrevet ingefær
  • 3 fed Hvidløg, i tynde skiver
  • 1 Chilli i tern
  • 2 Små ds. kokosmælk
  • Salt og peber
  • Saften af 1 citron el. lime
  • 4 dl. Hønsebouillon
  • 1 Løg skåret i både
  • 3 Gulerødder i tynde skiver
  • evt. Ægnudler