www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bagt laks m. parmaskinke og råstegte kartrofler
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 19-09-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. Laksesiden skæres i 8 stykker.

2. Parmaskinken foldes omkring laksen og pensles med olivenolie og krydres med peber og lidt salt.

3. Læg laksestykkerne i et lille ildfast fad, og steg dem i en forvarmet ovn ved 180 g. i 10-15 min.

4. Kartoflerne koges med skræl i 10-12 min. i letsaltet vand.

5. Hæld vandet fra og rist kartoflerne på en varm pande med olivenolie og timian til de er gyldne.

6. Server laksen med friskklippet basilikum over, samt citronbåde.

Tilbehør: Flütes

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 1 side Laks uden ben og skind (800 g.)
  • 16 tynde skiver Parmaskinke
  • 1 kg. Kartofler
  • 2 Citroner
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Timian
  • Frisk basilikum
  • Flütes